CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Bakso OH Bakso

Ngeh...ngeh......sebenarnya aku tak berapa suka makan bakso ni....bukan nye ape,sebab sebelum ni aku makan tapi tak sedap langsung....sejak tu bagi aku bakso ni memang tak sedap....dah nama pun macam pelik...kebetulan kawan opis aku ni suka makan bakso..nak di jadi kan cerita kebetulan masa pegi lunch kat satu kedai ni ade plak menu bakso...kawan aku ni suka la,terus order...aku tengok dia makan,macam sedap gile...so rasa la...ermm memang sedap bakso kedai tu..lepas pada tu aku tak pernah dah makan....entah macam mana kebetulan aku g KL Sentral ngan kawan aku ni...makan la kat food court,nampak pelik satu kedai ni orang berbaris panjang..rupa-rupa nye jual bakso...nampak macam best sebab ramai sangant orang....apalagi order la nak rasa....peehhhh memang sedap,patut la ramai orang....balik cite ngan hubby...muka pelik je,sebab makanan indon kan...so masa balik seremban kebetulan nampak orang jual bakso,aku ajak la makan...sib baik sedap..hubby pun suka....dek kerana jadi suka dan teringat-ingat,aku pun godeh la internet cari resepi bakso...heheheehe kuat betul penangan bakso....alhamdulillah jadi jugak bakso aku....hehehe..memang puas hati la makan...dah tau ni,boleh buat selalu....zaara pun suka makan sup-sup ni....arini aku bekal kan dia ngan sup bakso...ikut la selera dia nak makan ngan nasi atau mee....yeay saya berjaya buat bakso......gambo takde nak upload...lupe sebab tak sabo nak makan..next time kalau aku buat,aku ambil gambo dan upload.....